Veel mensen gebruiken de inbox van hun mail als een soort 'to do' lijst. De lijst met mails groeit in de loop van de dag en mails waar je nog iets mee moet doen schuiven uit het zicht. Je hebt dan geen overzicht meer over wat je ook alweer allemaal moet. bovendien verlies je met deze manier van werken minstens een half uur per dag (= 3 weken per jaar!) 
In deze workshop krijg je een heldere methode voor het wegwerken van je mail in vijf stappen. Je oefent zelf op de computer met de slimme functionaliteiten van Outlook. Werken vanuit een opgeruimde inbox geef je rust en overzicht. En het levert je ook veel tijd op. 
 

Inbox op ordeJouw Resultaat 
- Dagelijks een (bijn) lege inbox 
- Overzicht over je werklast die in je e-mail zit 
- Handiger werken met Outlook
- Minder tijd met e-mail bezig zijn
- Een overzichtelijk e-mailbox
- Tijdwinst van zeker 2-3 uur per week

 

Klik hier voor contact over Workshop Grip op je Email

 

 

 

 

 

Opzet van de workshop

Lege inbox
De workshop bestaat uit een groepsbijeenkomst van 3 uur. In de workshop leer je hoe je in 5 stappen je mailbox leegmaakt met behulp van een handige besliskaart. De trainer leidt ja stap voor stap door het proces. Daarbij ga je zelf op de computer oefenen hoe je dit in Outlook 2010 slim in de praktijk brengt.

 Agenda en Takenlijst: hoe je ze voor je laat werken

Je krijgt tips over hoe je de slimme functionaliteiten van Outlook kunt gebruiken om je werk realistisch te plannen en je mail vlotter weg te werken.

Meteen toepasbaar
Dit alles aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden. Je kunt de workshop aanvullen met een invidueel werkplekbezoek door de trainer om samen de puntje op de i te zetten. Dan oefen je direct alle handige toepassingen in je eigen mailbox.

Deelnemers krijgen ook ondersteunend materiaal zoals de handout Slimmer Werken met Outlook 2010.