Logo100px             


Opdrachtgevers-Van-Loo-Organizing-Het-Schildt

 
 


 Wij (Het Schild, Centrum voor blinde en slechtziende ouderen in Wolfheze) hebben Gerda van Loo ingeschakeld voor hulp bij het organiseren van de werkplek van een van onze medewerkers en bij archiveren en tijdmanagement.


Wat was de (hulp)vraag?
In eerste instantie alleen het ordenen van de werkplek van één medewerker. Al gauw werd duidelijk dat er allemaal zaken aan de orde kwamen die ook voor andere medewerkers interessant en bruikbaar waren. Daarom hebben wij Gerda gevraagd voor ons een cursus Georganiseerd Werken te verzorgen. Die cursus hebben wij als heel leerzaam en verhelderend ervaren. Elke deelnemer aan de cursus heeft wel een of meer praktische inzichten of vaardigheden verworven.

Wat was uw verwachting van de dienstverlening van een Professional Organizer?
Dat onze medewerker hulp zou krijgen van een externe deskundige bij het op orde brengen en vooral houden van de eigen werkplek.

Is uw verwachting uitgekomen?
Jazeker. Gerda heeft het meer dan waar gemaakt. Naast het ordenen van de werkplek is er, mede door haar inbreng, meer duidelijkheid ontstaan over wat wij als individu, als team en als organisatie kunnen doen aan tijdmanagement en efficiënt werken.

Wat heeft het inhuren van Gerda van Loo u opgeleverd?
Naar aanleiding van het organizingproces hebben we in de takenpakketten van medewerkers een aantal taken opnieuw verdeeld en uitbesteed. Hierdoor heeft de betreffende medewerker meer grip gekregen op de eigen situatie waardoor hij weer efficiënter en met meer voldoening werk. Ik ben blij dat , wij de stap hebben genomen om Gerda van Loo in te schakelen. Het heeft ons ruim opgeleverd wat wij ervan verwachtten.

Edwin Frei
Directeur Het Schild , Centrum voor visueel gehandicapte ouderen Wolfheze