Logo100px             


pluswerk_logo
Ervaringen van een medewerker

Aanleiding voor het gebruik maken van de dienst was een ontwikkelvraag op het vlak van organisatie van mijn werk bij Pluswerk, een reïntegratiebureau in Zeist. In mijn functie ondervond ik problemen bij de organisatie van mijn werk en ik wilde meer structuur aanbrengen in mijn werkzaamheden.  

Wat verwachtte u van Van Loo Organizing?
Ik was wat huiverig omdat eerdere ervaringen van mij waren dat je een soort standaard training krijgt met handigheidjes en dat het daadwerkelijk maken van een gedragsverandering meer vraagt. Ik was op zoek naar een op maat gesneden, persoonlijk traject.

Hoe heeft u het traject  ervaren?
Gerda is zeer deskundig op het vlak van personal organizing. Zij heeft veel knowhow in huis waardoor zij gericht kan begeleiden. Zij heeft mij in korte tijd de basis aangeleerd van structuur aanbrengen, namelijk “keuzes maken”. Is dit voor mij, of niet, en zo ja, wat moet ik er dan mee? Nu, straks, of later. Dit is een systeem wat structuur geeft, mij effectiever laat werken en wat werkelijk ruimte geeft in mijn hoofd om weer meer creatief te werken. I
Kunst is nu om dit ook in spannende kritieke tijden te kunnen volhouden. 

Hoe nu verder?
De crux is dat ik zelf volgens het systeem blijf werken. Structuur is keuzes maken. En die les leerde Gerda mij met humor, betrokkenheid, intelligentie en authenticiteit.