Cursussen - lezingen

Hoe gaat u om met rommel?

 

Misschien herken je het wel, een opstapelende afwas, een rommelig huis, de administratie die al een tijd achterloopt. Al die dingen blijven in je achterhoofd zitten en dat kost energie. Opruimcoach Gerda van Loo organiseert daarom deze cursus over hoe je dit kunt aanpakken. De cursus wordt gegeven op aanvraag. Neem dan contact op door middel van het contactformulier.

  


Voor wie is de cursus

Deze cursus is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan een opgeruimder huis en die meer overzicht willen krijgen in hun administratie (papieren, rekeningen en post). Ook is de cursus bedoeld voor mensen die daarnaast meer grip willen krijgen op hun tijdbesteding (tijdmanagement).

Doel van de cursus
Het doel van de cursus is om te leren hoe je het overzicht over je spullen én je tijdsbesteding weer terug kan krijgen. Een geordende omgeving geeft rust in het hoofd zodat je je kunt concentreren op de dingen waar je echt mee bezig wilt zijn en die je leuk vindt.

De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod:

Avond 1 gaat over rommel in huis, hoe het ontstaat en de manieren die er zijn om het aan te pakken (met een huiswerkopdracht).

Avond 2 wordt de huiswerkopdracht besproken en komt de huisadministratie aan bod: Hoe ga je om met de papierstroom in je huishouding? Hoe vind je vlot de juiste informatie terug?

Avond 3 gaat over tijdmanagement. In feite zijn de dingen die je maar niet af krijgt ook een soort rommel die energie vreet. Deze avond gaat over doelen en prioriteiten en hoe je daar overzicht over kunt krijgen.


Kosten en opgave voor de cursus
Je betaalt € 75,- voor de drie avonden. Je kunt je telefonisch opgeven (06-24 22 18 07) of via het contactormulier: 

Geef je op voor de cursus de Rommel de Baas of vraag meer informatie

 

De cursus wordt gegeven bij voldoende aanmeldingen. Na opgave nemen we contact met je op.